Out of the Box Praha 2012

Out of the Box Praha 2012

Myslet takzvaně „Out Of The Box“ znamená myslet jinak, nekonvenčně, či nahlížet na věci ze zcela nového úhlu pohledu. Tato fráze odkazuje na novátorské nebo kreativní myšlení. Lidé z firmy La Marzocco již po desetiletí myslí „Out Of The Box“ - patří k největším inovátorům v odvětví. Přijďte zažít, co znamená myslet „OOTB“ a seznamte se se špičkovými ručně vyráběnými espresso kávovary z Florencie.

 

Historicky první "Out Of The Box pořádá Coffee Source s.r.o ve spolupráci s Doubleshot s.r.o.

Co je „La Marzocco Out Of The Box“?

Tato akce je jednou z několika mála podobných, které probíhají ve velkých městech po celém světě. Jde o setkání baristů, kávových nadšenců, distributorů, majitelů kaváren a pražíren, spojenou s velmi netradiční prezentací kávovarů La Marzocco.

Naše historicky první „OOTB“ v Praze proběhne v úžasném prostoru ekotechnického muzea, staré čistírny odpadních vod města Prahy. Program bude nabitý, proběhnou přednášky o novinkách a trendech v oboru „speciality coffee“ a technologií pro přípravu espressa. Budou probíhat workshopy s kávovary La Marzocco. Účastníci si budou moci vyzkoušet i novinku kávovar Strada, umožňující libovolnou profilaci tlaku extrakce espressa, což je světový unikát. Večer po krátké pauze proběhne La Marzocco party. Po celou dobu akce bude k dispozici občerstvení. Proběhnou i prohlídky podzemí staré čistírny s výkladem. Vstup je pouze pro registrované návštěvníky z oboru a novináře.

Program:

10:00 otevření pro novináře

11:30 tisková konference uvedení kávovaru Strada na trh v České republice.

12:30 otevření pro zvané hosty

13:00 zahájení OOTB

13:30-14:00 VST košíky

14:30-15:00 VŠCHT - Michal Křižka

15:30-16:00 Extract mojo - Jarda Tuček

16:30-17:00 Tlaková profilace Strada

17:00 - 19:00 barista jam strada

19:00- 20:30  uzavření prostoru - úklid. Pro návštěvníky prohlídka podzemí staré čistírny

20:30  LM party - music DJ

registrace na ootb@coffeesource.eu nebo prostřednictvím formuláře:

[formidable id=2 title=true description=true]

Více informací o místě konání zde:  www.staracistirna.cz/index.php/en

Naši partneři:

http://www.doubleshot.cz/

doubleshot s.r.o. je českou lokální pražírnou výběrové kávy a společným projektem tří kávových nadšenců. Společnost byla založena v létě 2010 s jediným cílem: nabízet kávu bezprecedentní kvality, ale zároveň si vážit přírody a mít úctu k práci farmářů.

http://www.mlsnakavka.cz/

Mlsná kavka je nekuřácká vegetariánská restaurace, která pod jednou střechou a v jedné kuchyni spojuje kvalitní bezmasá jídla a pracovní uplatnění lidí znevýhodněných na trhu práce. Vznikla jako společný projekt Občanského sdružení Green Doors a Filipa Kavky Smiggelse.

systém úpravy vody Brita

www.brita.net