Nákup kávovarů La Marzocco na protiúčet: Vykoupíme váš starý kávovar

Nákup kávovarů La Marzocco na protiúčet: Vykoupíme váš starý kávovar

Tato informace je mířena především milovníkům a vlastníkům kávovarů značky La Marzocco. Zejména těm, kteří už s La Marzocco kávovary mají důvěrný vztah a rádi by se opět posunuli o laťku výš. La Marzocco je lovebrand využívaný nejen vyhlášenými kavárnami po celém světě. Milovník kávy, který by La Marzocco neznal, prakticky neexistuje. A my nejsme výjimkami. Proto bychom tuto tradici rádi udrželi co možná nejdostupnější. Jako Coffee Source jsme oficiálními prodejci těchto kávových skvostů, a tak moc dobře víme, že tradiční kávovary špičkové kvality, La Marzocco kvality, nestojí malé peníze. Co takhle tedy udělat malou výměnu?

Vyměňte starý kávovar za nový a nablýskaný

Pokud tedy už vlastníte jakýkoliv kávovar značky La Marzocco, pojďme se domluvit. Nezáleží na tom, zda máte kavárnu, nebo jiný gastronomický provoz, či ho využíváte čistě pro osobní domácí účely. Nabídka na výkup tu je pro každého. Moc rádi se shledáme se staršími verzemi těchto unikátních kávovarů a vám za ně zdostupníme ty novější, což je rozhodně lákavá nabídka.

Jak to funguje? 

  • Nabídněte nám váš nynější kávovar. Pošlete nám fotografie jeho stavu, informace o místu instalace a také vyfocený výrobní štítek. 
  • Naši odborníci kávovar ocení podle jeho stavu. 
  • V co nejkratším čase vám pošleme zpětnou vazbu společně s cenovou nabídkou. 
  • Vy si poté vyberete nový kávovar, který společně zafinancujeme pomocí protiúčtu.

Na našich webových stránkách najdete přímo kontaktní formulář, který slouží pro poptání koupi kávovaru na protiúčet. Využít ho můžete ale i pro zajištění splátek. To je další výhoda, kterou pro naše zákazníky máme. Splátkový kalendář zajišťujeme pomocí služeb firmy Essox, s níž máme bohaté a velmi pozitivní zkušenosti. Pokud byste o koupi kávovaru na splátky měli zájem i vy, stačí v kontaktním formuláři zaškrtnout příslušné políčko v posledním kroku. Společně poté vše dojednáme napřímo.

A proč to děláme? Protože je to naše vidina recyklace. I staré a použité věci mohou dostat další šanci. Nový život. Ušetříme tak planetu i finance dalším spotřebitelům. 

Novinky, které by obstojně zastoupily váš starší kávovar

Těch je jistě spousta. My například opravdu doporučujeme dvoupákový espressovač La Marzocco NEW GB/5 s gravimetrií. Jeho elegance a jemnost jsou naprosto žádoucí, pokud si představíme jakkoliv designové a příjemné prostředí kavárny. Jestliže tedy tíhnete k dokonalému vzhledu a toužíte po okouzlení na první pohled, tento kávovar bude vaší krevní skupinou.

Další náš tip padá na absolutně atypický kávovar La Marzocco Leva. Jeho podstata je inspirována minulostí, ale nadčasová technologie píše budoucnost. U tohoto přístroje regulujete chování vody pomocí stlačitelných pák, které nadchnou každého vynalézavce a kutila. Pro konkrétní představu se určitě podívejte na video, které najdete v dolní části produktové stránky. Netvrdíme, že se tento espressovač hodí do úplně každého provozu, ale své místo si především ve vytíženějších podnicích.

Na našem e-shopu ale budete mít na výběr z mnohem více možností. La Marzocco se dokáže přizpůsobit vašim požadavkům. Dvě, nebo tři páky? Stačí si vybrat a poptat. Nic není nemožné. Vlastně můžete být věrni i jedné – La Marzocco Home jsou kávovary určené především do domácností, ale obstojí i v menších podnicích. Mají jednu páku, ale stejné ambice. Ale to vám, znalcům, jistě nemusíme popisovat. Však to znáte. Tak se nám ozvěte, budeme se těšit na spolupráci.