Výhody B2B spolupráce s Coffee Source

Výhody B2B spolupráce s Coffee Source

Hledáte pro svůj podnik spolehlivého kávového partnera? S námi získáte nejen kvalitní výběrovou kávu od lokálních farmářů, ale také se postaráme o veškerý technický servis a mnohem více.

S našimi dlouholetými zkušenostmi a vybudovaným know-how vám přinášíme excelentní chuť zrnkové kávy i kompletní organizační podporu pro váš podnik. Od výběru a instalace technologií až po školení vašeho personálu – jsme tu pro vás.

 

Pomůžeme vám se vyhnout nekvalitní kávě

Skutečně kvalitní káva je základem každé dobré kavárny. Zajistěte vašim hostům tu nejchutnější výběrovou kávu! V pražírně Coffee Source každý den pražíme výběrovou kávu již přes 15 let a jsme hrdými dodavateli mnoha kaváren, kde se naše káva setkává s chválou hostů. Kávu vybíráme každý rok z čerstvých sklizní od našich ověřených dodavatelů z celého světa.

V Coffee Source totiž známe každé zrnko osobně a díky letitým zkušenostem z každého dostaneme vždy maximum. Proto si můžete být jistí, že se vaši hosté budou rádi vracet za dalším šálkem! 

V naší nabídce naleznete kávy vhodné pro automatické kávovary anebo jednodruhové, které vyniknou při přípravě filtrované kávy. Stačí si vybrat podle vašich preferencí.

 

Káva pro espresso i alternativní drip

Nabídku dokážeme přizpůsobit přímo na míru vašim potřebám (i potřebám zákazníků). Espresso kávovary si žádají odlišně zpracovaná zrna než alternativní přípravy kávy. Pro espresso se nám nejvíce osvědčily naše směsi. Jsou skvěle chuťově vyvážené a skvěle ladí prakticky s každým kávovarem.

Pro filtrovanou kávu vám zase rádi doporučíme zrna vhodná právě pro tento druh přípravy. V nabídce máme jak naše stálé jednodruhovky, které jsme si natolik oblíbili, že je objednáváme pravidelně, tak i různé novinky, které do naší nabídky každý měsíc zařazujeme.

TIP: A kdo chce mít na mlýnku opravdu něco speciálního, tak tomu doporučujeme sáhnout po našich limitovaných edicích! Momentálně je to Colombia Funky Sidra. Ve zkratce: cuppingové skóre 88,75 bodů, zpracovávání pomocí dvojité anaerobní fermentace, tóny bezového květu, citronové trávy a anýzu. Unikátní káva, jejíž chuť nejlépe vynikne při přípravě za pomoci V60.

Víme, že to není pouze o kávě

Zákazník může mít zrovna chuť na horkou čokoládu, nebo vám přijde milovník chai latte spolu s kamarádkou, která nepije nic jiného než zelený fenomén jménem matcha. Vyjděte vstříc i těmto zákazníkům. My pro vás zajistíme všechny tyto zmíněné nekávové nápoje a přidáme k nim i například prémiové čaje Teapigs.

Profesionální technologie jsou samozřejmostí

U skvělé kávy to jen začíná. Rádi vám pomůžeme i s výběrem vhodného kávovaru, mlýnku a dalšího příslušenství, které jsou pro přípravu lahodné kávy také potřeba. Jsou to sice finančně náročnější položky na seznamu, ale návratnost je vysoká. Navíc u nás můžete využít i možnosti nákupu technologií na splátky a ulehčit si tak zařizování.

Kávovary na splátky

Kávovary, mlýnky, filtrace vody i baristický inventář - to vše můžete mít na splátky. Prostřednictvím společnosti Essox je vše naprosto transparentní a rychlé! Splátkový kalendář lze rozložit až na 74 měsíců a schválení žádosti probíhá do 3 dnů od jejího podání. Takže pokud potřebujete nakoupit profesionální technologii do vaší provozovny, ale nemůžete si aktuálně dovolit investovat celou částku, toto je optimální řešení. Neprodleně po schválení vašeho splátkového kalendáře se věci dávají do pohybu. Vše je maximálně rychlé a transparentní.

Nákup na protiúčet

Pro naše partnery máme také možnost nákupu na protiúčet. Takže pokud máte starší model kávovaru La Marzocco, který byste chtěli vyměnit za nový, tak vám při nákupu nového kávovaru značky La Marzocco vykoupíme váš starý kávovar! Celý proces je naprosto transparentní a rychlý. Dalším bonusem je, že i v tomto případě můžete využít možnost financování nového kávovaru formou splátek přes firmu Essox.

Jaké kávovary najdete v naší nabídce? 

Vždy jen ty nejkvalitnější. Je to především prémiová značka La Marzocco. Jejich kávovary můžete vidět v kavárnách po celé České republice a hojně i v zahraničí. Technologie této italské značky jsou nedostižné. La Marzocco je absolutní jedničkou na světovém trhu.

Disponujeme ale i dostupnějšími kávovary, jako je například Iberital. Bohatý výběr budete mít i co se kávomlýnků a dalšího příslušenství týče. Pokud tedy opravdu začínáte, u nás seženete vše potřebné.

Zaškolíme váš personál, předáme vám naše znalosti

Rádi přijedeme, abychom vás seznámili se všemi informacemi, které kávový průmysl skrývá. Naučíme vás perfektní latte art, povíme vám vše o historii kávy nebo pro vás přichystáme workshop alternativních metod přípravy kávy. Prostě vám předáme všechno potřebné k tomu, abyste dokázali zákazníka zaujmout a už ho nepustit. Pozitivní zkušenost zákazníka s kavárnou je to nejdůležitější. A my vám se vším rádi pomůžeme.

Po celou dobu partnerství se také postaráme i o znalosti vašich zaměstnanců. Zajistíme pravidelná školení, která utuží tým, prohloubí znalosti a zocelí již získané dovednosti.

Jaké kurzy najdete na našem e-shopu?

Rádi vám ale připravíme kurz i přímo na míru vašim potřebám a budeme vás po celou dobu spolupráce udržovat při aktuálních trendech. Po domluvě je možné realizovat prakticky cokoliv. 

Výběrový firemní benefit

Nezaměřujeme se pouze na kavárny, jsme všestranní, takže pokud sháníte výběrovou kávu třeba do vaší kanceláře, jsme tu pro vás! Zajistíme vám nejen kvalitní kávu na váš mlýnek, profesionální služby, ale také vašim zaměstnancům poskytneme možnost využít zajímavý benefit.

V rámci naší spolupráce nabídneme všem vašim zaměstnancům příležitost nakupovat u nás kávu za velkoobchodní ceny. A pokud ve vaší firmě zatím nemáte vhodný kávovar, poradíme vám s jeho výběrem na základě vašich preferencí a zajistíme i jeho následnou instalaci.

Takže stačí vyplnit poptávkový formulář na našem webu v sekci velkoobchod a společně probereme další podrobnosti.

Proč právě Coffee Source?

Napražíme kávu, pomůžeme vybrat a následně dodáme a nainstalujeme technologie či baristické vybavení, kompletně zaškolíme váš personál a v případě potřeby poskytneme i kompletní servis.

Takže pokud si nevíte rady s výběrem vhodné kávy do vaší kavárny, nebo jste ztraceni při volbě kvalitního kávovaru, jste tady správně. Právě od toho jsou tady naše komplexní služby, které poskytujeme všem B2B zákazníkům!

Vybereme s vámi vhodný kávovar, kvalitní kávu, zaškolíme vaši obsluhu, pomůžeme s prvotním nastavením i se servisem při poruše.

Můžeme být i vaším partnerem už od samotné myšlenky provozovat gastroprovoz, od návrhu architektonické studie, přes výběr vhodných technologií, až po zajištění záručního a pozáručního servisu. Postaráme se také o kompletní servis spojený s přípravou filtrované kávy a můžete od nás kromě výběrové kávy také odebírat i další horké nápoje, jako jsou Chai Latte, horká čokoláda nebo čaje Teapigs.

Pokud si nás vyberete jako svého partnera, nezískáte pouze výběrovou kávu, za kterou se budou vaši hosté rádi vracet, ale získáte i profesionální servis a poradenství ve všech směrech - od kávy až po technologie.

Na našem kontě máme přes 15 let zkušeností v kávovém odvětví, tudíž se na nás můžete 100% spolehnout.

Pojďme do toho

Kontaktujte nás, obratem vám vytvoříme velkoobchodní účet a můžeme společně začít. Pošleme vám vzorky káv, stavíme se osobně, abychom se seznámili, vše vám vysvětlíme, pomůžeme s nastartováním podniku, vybereme skvělou kávu a zajistíme financování inovací.

Vyplňte formulář na našem webu a buďte o něco blíže kvalitní kávě na vašem mlýnku a profesionálním technologiím ve všech směrech!